Vaccination, stockholm är för!

vaccination stockholmVaccination + Stockholm = sant. Så är det. Stockholm jobbar aktivt och effektivt med att erbjuda sina invånare vaccinationer kostnadsfritt så att fler ska vilja ta en vaccination eller två under sin livstid. Vaccinationerna finns att få på BVC eller på skolorna här i Stockholm. En vaccination Stockholm tar inte lång tid att få, känns inte och biverkningarna är få till inga alls. De som styr i Stockholm tycker att det är viktigt att barnen får grundvaccinationer, utan extra kostnad för föräldrarna då det är större chans att hela befolkningen blir vaccinerade. För vad är det för mening med att genomgå en vaccination om alla andra ändå inte är vaccinerade? Sjukdomen blir ju inte mindre för det, och det är ju det som är målet med vaccinationer. En vaccination är en liten del av sjukdomen som du inte vill bli sjuk i, en så liten del att du inte blir sjuk, men ändå så stor del att ditt immunförsvar kan känna igen sjukdomen senare och försvara sig snabbare. Stockholm, som är en stor stad med många turister varje år har stor nytta av vaccinationer. Sjukdomar som utrotats i Sverige kan tas in igen av en ovaccinerad person från ett annat land. Så egentligen, kanske Stockholm ska erbjuda en vaccination till turister direkt när dom kommer på flygplatsen?