Hur trappstädning i Stockholm går till

trappstädning stockholmVanligast är att trappstädning Stockholm görs i lägenhetshus och andra stora hus där flera företag har sina lokaler osv. Alltså, trappstädning utförs i alla hus i Stockholm som har ett trapphus i princip. Så länge inte fastighetsägaren väljer att sköta trappstädning själv anlitas en städfirma som ska ta hand om det i din fastighet i Stockholm. En trappstädning går till så att efter du hittat en bra städfirma och skrivit avtal med dem så kommer de att komma och städa upp i ditt trapphus i Stockholm under bestämda dagar. Hur ofta de behöver komma ska ni tillsammans ha kommit fram till. Större trapphus i Stockholm kräver att trappstädning görs oftare medan mindre trapphus kräver mer sällan trappstädning. Städfirman får en nyckel eller kod så att de kan ta sig in när de ska utföra trappstädning. I en trappstädning i Stockholm kan också hiss och tvättstuga ingå om det finns i trapphuset. Städningen ska ske på dina villkor och det är fastighetsägarens ansvar att se till så att allt sköts rätt. I Stockholm finns det många trapphus där många människor passerar dagligen och för att Stockholm ska vara en inbjudande stad är det allas ansvar att sköta städning av sina egna fastigheter.