Överkast och kreativitet

överkastMed hjälp av ett överkast kan du även göra din säng personlig. Där finns mycket att välja på, och även om du nu inte skulle tycka om det utbud som finns, kan man alltid sy ett eget överkast. Om det inte känns som något för en, kan man i alla fall köpa sig ett överkast som någorlunda efterliknar det man letar efter, och sedan ändra efter behag.

Man skulle kunna sy dit vackra mönster, kanske sätta dit nitar, tråckla fast bilder, använda glittertråd eller köpa ett vitt som man sedan färgar om.

Kanske vill du ha ett tjockare överkast, som även skulle kunna användas som filt? Då är det bara att hitta ett passande, eller ta fram symaskinen och fixa fram ett lager extra. Du skulle även kunna inspireras av äldre tider och ta fram gamla tygstycken som kanske betyder något, och sy ett vackert lapptäcke du skulle kunna använda som överkast.

Möjligheterna är oändliga, och med lite kreativitet bakom kan man få sig ett överkast ingen annan har. Ett överkast som passar in i rummet precis som man vill ha det, och som kan få gästerna att fråga var man köpt det någonstans.